ÖZ ANADOLU TURKSE BROOD- & BANKETBAKKERIJ

Recentebeoordeling


5 sterren uit 85 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Öz Anadolu Turkse Brood- & Banketbakkerij. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 10:07 Het was erg lekker, veel grotere porties dan verwacht, en we kregen er ook nog eens baklava en heerlijk brood bij. Onze nieuwe shoarma plek!
16 jun 2024 om 20:31 Top. Echt lekker
16 jun 2024 om 19:07 Het eten was heerlijk. Wij hadden een grote kapsalon en een kapsalon XL welke zijn naam eer aan deed. Prijs/kwaliteit verhouding is top en het eten was vers. De bezorging duurde wat langer, maar wij bestelde dan ook op een zondag. Vriendelijke bezorg
15 jun 2024 om 11:57 Het eten was snel bezorgd, vers en heel erg lekker.
14 jun 2024 om 17:49 Goed eten en vlugge nette bezorging met veel extra’s zo kregen we 2 flessen saus extra en heerlijke baklava
12 jun 2024 om 21:25 Goed gevulde kapsalon, broodje ook goed gevuld was erg lekker. Vriendelijke bezorger. Zeker nog een keer
12 jun 2024 om 20:26 Heerlijk gegeten, kapsalons waren erg lekker. Ruim voldoende vlees en goed op temperatuur.....en een vriendelijke bezorger. Tot de volgende keer
11 jun 2024 om 21:49 Was heerlijk snel bezorgd we zijn echt blij dankjewel oz anadolu
11 jun 2024 om 20:03 Heerlijk gegeten, supersnel bezorgd Ruim voldoende porties en een vriendelijke bezorger!
11 jun 2024 om 19:57 Was heerlijk, goed op temperatuur en voldoende vlees. Een aanrader!!
11 jun 2024 om 16:59 Amazing.
9 jun 2024 om 21:39 Hartstikke lekker, snel bezorgd!